De 41-jarige Jonah Falcon uit New York geraakte afgelopen week niet probleemloos door de luchthavencontrole. De man die naar eigen zeggen ‘de grootste penis ter wereld’ heeft, werd ervan verdacht een gevaarlijk pakketje mee te smokkelen in zijn broek.

Toen Falcon in San Francisco het vliegtuig wilde nemen, werd hij er door de veiligheidsagenten op gewezen dat hij een verdachte bobbel in zijn broek had. Hij werd uitgebreid gefouilleerd en gescand tot de agenten er zeker van waren dat hij geen verdacht pakket meesmokkelde.

‘Een van de agenten vroeg of mijn zakken leeg waren en ik zei: ‘ja, dat is mijn penis’. Hij gaf me een schouderklopje, maar ging wel met zijn hand rond mijn penis. Er werd zelfs wit poeder over gestrooid, wellicht om te zien of ik geen explosieven bij had’, vertelt Falcon, die het hele voorval vooral grappig leek te vinden. ‘Vanaf nu draag ik alleen nog wielerbroekjes op de luchthaven’, nam hij zich voor.

Falcon, die een penis van 24 centimeter in rust en 34 centimeter in erectie heeft, was eerder al een onderwerp in de HBO-documentaire ‘Private Dicks: Men Exposed’. Hoewel hij jaren probeerde aan de bak te komen als acteur, weigerde hij een carrière in de porno-industrie omdat hij vreesde dan geen serieuze rollen meer te zullen krijgen.

Bron: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20120718_032